Autobedrijf is partner van en/of aangesloten bij;
 
Dekra logo

www.dekra.nl
Dekra
De hedendaagse auto-eigenaar stelt hoge eisen aan zijn vervoermiddel. Zaken als zekerheid, veiligheid, betrouwbaarheid en milieu nemen een steeds grotere plaats in bij de keuze voor een gebruikte auto. De aspirant-koper hoeft geen monteur te zijn om zekerheid te wensen. DEKRA Keuringen BV kan voor u deze extra zekerheid bieden door DEKRA Occasionkeuring.
Alle door DEKRA Keuringen uitgevoerde autokeuringen zijn vastgelegd in een keuringsprotocol. Dit houdt in dat elke keuring maatwerk is. De DEKRA Occasionkeuring is een keuring welke de juiste prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Enerzijds worden er voldoende zaken technisch gecontroleerd, anderzijds is het tarief zeer acceptabel te noemen. (zie voor meer informatie ).
Bovag logo

www.bovag.nl
BOVAG
Voor de consument is BOVAG uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijde terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid.

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden en dient voor deze bedrijven als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. BOVAG lobbyt, adviseert en organiseert kwaliteitszorg. Bovendien zorgt BOVAG als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling.
Nap logo

www.nap.nl
NAP
Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt fraude met kilometertellers. Het bekendste hulpmiddel is de Nationale Auto Pas. Op het NAP certificaat staan de geregistreerde tellerstanden van een auto met de daarbij horende data van registratie. Aan de opbouw van deze historie is te zien of de huidige tellerstand van een auto logisch verklaarbaar is. Consumenten kunnen bij ieder NAP-autobedrijf inzage krijgen in de kilometerhistorie van hun auto.

Autobedrijven die deelnemen aan NAP, dus ook Autobedrijf Koppen, voegen iedere dag vele tienduizenden nieuwe tellerstanden toe aan de NAP-databank. Dat gebeurt bijvoorbeeld bij onderhoud of de jaarlijkse APK-keuring maar ook bij reparatie, schade- en inruiltaxatie, inkoop en verkoop en als een auto wordt opgenomen in de handelsvoorraad van een autobedrijf. Op deze manier wordt van iedere auto een zo compleet mogelijke kilometerhistorie opgebouwd.
Kiwa logo

www.kiwa.nl
SCM
SCM Certificatie BV certificeert beveiligingssystemen met het doel om diefstal uit onder andere auto’s te beperken en om de kwaliteit van de inbouw van deze systemen te garanderen.

Autobedrijf Hooymans is bij SCM aangesloten en mag goedgekeurde, gecertificeerde beveiligingssystemen inbouwen. Let erop dat u een certificaat ontvangt voor het systeem dat u laat inbouwen. Dit certificaat wordt geregistreerd bij de SCM en vormt het bewijs voor zowel de klant als de verzekeraar dat een goedgekeurd beveiligingssysteem op de juiste manier is ingebouwd.
RDW logo

www.rdw.nl
RDW
De RDW is een uitvoeringsorganisatie die valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.
De RDW is de Nederlandse toelatingsautoriteit voor voertuigen: personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, motoren, brommers, scooters, etc. In feite alle voertuigen die u in Nederland en ook daarbuiten op de openbare weg tegenkomt. Ze moeten immers allemaal voldoen aan de vereiste veiligheids- en milieuaspecten. De RDW ziet er op toe dat dat ook inderdaad het geval is.
Certificaten
Autobedrijf Hooymans is daarnaast aangesloten bij diverse organisaties zoals BOVAG, Nationale Autopas en ANWB;
Certificaten
Waarom hooymans
Autobedrijf Hooymans is de plek waar u moet zijn voor;
  • Topservice van hoge kwaliteit
  • Mercedes Benz specialist
  • Eigen pechservice en ophaaldienst