Autobedrijf Hooymans Autobedrijf Hooymans Autobedrijf Hooymans Autobedrijf Hooymans

Autobedrijf Hooymans uw specialist, dealer en reparateur

Onderhoud & Reparatie

Onze werkzaamheden zijn onder andere:

Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit, een piepende snaar - het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. In al deze en vele andere gevallen kunt u altijd bij ons terecht. Onze hoog opgeleide en gespecialiseerde autotechnici zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt. U hoeft wat ons betreft geen afspraak te maken voor dergelijke kleine reparaties. U wordt geholpen terwijl u wacht.

Bij een reparatie die meer werktijd vereist of wat langere besteltijd voor onderdelen heeft, bespreken wij graag samen met u het gehele reparatietraject. U weet precies wat u te wachten staat: de kosten en de duur van de reparatie. Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert? Bel of kom gewoon langs voor een deskundig advies.

Auto reparatie - 100% Kwaliteit en garantie
Als BOVAG Klasse 1 garagebedrijf staa wij garant voor de kwaliteit van alle autoreparaties. Wij verlenen drie maanden volledige garantie op al ons reparatiewerk. Sterker nog, u krijgt complete garantie op alle originele onderdelen.

Prijsopgave vooraf bij auto reparatie
Bij alle reparaties en ook bij onderhoud informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent.

U blijft mobiel
Wij bieden een uitgebreid vervangend vervoer programma. Zo kunt u gratis gebruik maken van een leenfiets als uw auto tijdelijk in onze werkplaats moet verblijven. Tegen scherpe tarieven kunnen wij ook een vervangende auto voor u regelen.

Mercedes onderhoud & reparatie
Op zoek naar onderhoud of reparatie voor uw Mercedes? Dan bent u bij Autobedrijf Hooymans aan het juiste adres. Autobedrijf Hooymans heeft veel ervaring en kennis op het gebied van Mercedes.