Autobedrijf Hooymans Autobedrijf Hooymans Autobedrijf Hooymans Autobedrijf Hooymans

Autobedrijf Hooymans uw specialist, dealer en reparateur

Bandenservice

Bandenservice Autobedrijf HooymansAutobedrijf Hooymans is al jarenlang bandenspecialist. Banden behoren tot de allerbelangrijkste onderdelen van uw auto. Ze vormen de enige verbinding tussen uw auto en het wegdek. Op banden kun en mag je niet bezuinigen. Bandenservice Hooymans is zich daar terdege van bewust en biedt voor elke auto een passende oplossing. Autobanden aanschaffen, vervangen? Winterbanden kopen, wisselen of vervangen? Dan bent u op de juiste plaats.

Autobanden 
Bij Autobedrijf Hooymans betaalt u nooit teveel voor een band. Door de grote inkoopvolumes en het constant bezig zijn op de markt biedt Autobedrijf Hooymans altijd de beste prijskwaliteitsverhouding. Zowel de aanschaf van autobanden als het vervangen van de banden is mogelijk. 

Winterbanden
Dat geldt ook voor winterbanden. Naast aantrekkelijke geprijsde winterbanden, al dan niet in combinatie met velgen, biedt Autobedrijf Hooymans daarnaast ook aan om uw winterbanden op te slaan. Winterbanden kopen, vervangen of wisselen, het kan allemaal.

Klachten zoals bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant, het naar één kant trekken van de auto, het zwaar of licht sturen van de auto, het niet fijn de bocht in of uit sturen van de auto, het niet terugdraaien van het stuur na een bocht kan betekenen dat de auto niet correct is uitgelijnd. Herkent u die klachten? Rijd dan even langs of neem contant met ons op. Wij kunnen uw probleem snel verhelpen.